Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Archive for Mars, 2012

Gara shkollore-Krosi Pranveror

123Pasi nё aktivitetet shkollore ёshtё e pёrfshirё fitimi i shkathtёsive fizike pёr njё shёndet tё mirё tё nxёnёsve nё shkollёn tonё . Pas mёsimit me njё orar tё shkurtuar u mbajt Krosi Pranveror i organizuar nga drejtoria e shkollёs, me nxёnёs tё shkollёs sё mesme tё ulёt si njё aktivitet tradicional i kёsaj shkolle qё moti, ku pjesmarrja e nxёnёsve ishte e kёnaqshme , duke e bёrё atё si njё garё tё fortё dhe tё pёlqyer nga nxёnёsit . Gara u pёrcjellё nga arsimtarёt e shkollёs si dhe njё pёrcjellje tё policis sё Kosovёs -K.K tё Malishevёs , ku garen e fituan : Vёndin e Parё , dytё , tё tretё pёr vajza : 1. Eltinё Toplana 2. Vjosa Mehmetaj 3.Mihrije Bacaliu. Vendin e Parё , tё dytё , tё tretё pёr djem: 1Adriatik Gashi. 2Arianit Morina. 3Shqiprim Toplana. Pas ndarjёs sё  mirnjohjve  pёr nxёnёsit  fitues, dita e sotme u pёrmbyll me njё takim sportiv  fudbolli nё mes tё shkollёs sonё

“Kajtaz Ramadani” dhe shkollёs sё mesme “Lasgush Poradeci” qё tё dyja nё Kijevё duke treguar se aktiviteti u pёrmbyll me sukses.

1   2   3

 

 

 

Gara e Diturisё – Gjuha Angleze

Nё garat tani tradicionale tё gjuhёs angleze tё organizuar nga “Mehmet Akif College” , nё Lipjan shkolla jonё “Kajtaz Ramadani”Kijevё mori pjesё me disa nxёnёs ku njёri ndёr ta , nxёnёsi Donat Gashi korri njё sukses tё lakmueshёm si dhe u radhit i dyti nё komunёn e Malishevёs . Suksesi i arritur nё garёn e diturisё nga nxёnёsi Donat Gashi pёr nxёnёsit e shkollёs sonё ёshtё krenari dhe njёherit sfidё pёr mёsim  nё nxёnien e diturisё tё nxёnёsve tё tjerё pёr njё tё ardhme tё ndritur dhe tё lumtur tё tyre.Gara  ёshtё e organizuar  nga  Collegi,,Mehmet Akif” nё Lipjan ,nё kordinim meMASHT-in si dhe DKA-tё.

Suksese.

8-Marsi-Dita e Gruas

Sot më rastin e 8 Marsit -ditës së Gruas në shkollën tonë FMU,,Kajtaz Ramadani” Kijevë u festua më një cermoni rasti të organizuar nga drejtoria e shkollës sonë për nder të gjinis femrore (mësuesve të shkollës sonë),njëherit drejtori në emer të tij dhe në emer të kolektivit të shkollës i falendëroj ato për punën dhe kontributin që kanë dhenë dhe që akoma japin në edukimin dhe arsimimin e femijëve tanë si nënë dhe mësuese.

Dita e Mësuesit si dhe epopeja e UÇK

Mirnjohje

Më rastin 7-Marsit-Dites  së Mësuesit dhe 5.6.7-Marsit -Epopes së lavdishme të UÇK,në shënjë  përkujtimi dhe respekti shkolla FMU,,Kajtaz Ramadani” në Kijevë si dhe paralelet e saj në Burim,  e në Gulluboc  kremtuan duke shfaqur një program festiv para nxënësve dhe para një publiku të denjë për çeshtjën kombetare.

Shkolla jonë tashmë tradicionalisht përzgjedh mësuesin më të mirë,nxënësin më të mirë,klasën më të mirë,si dhe nxënësit më të dalluar në sjellje dhe në aktivitete të lira.

1. Në ciklin fillor mësuesi më i mirë u përzgjodh :FEHMI GASHI

2.Në ciklin të mesme e ulët u përzgjodh :  Mr. Gani Zogaj
3. Nxënësi/ja më i/e mirë u përzgjodh : Arblinda Morina
4. Klasa më e mirë u përzgjodh : VIII-1
5. Ndërsa si nxënës të dalluar në mësime, sjellje shëmbullore dhe aktivitete të lira u përgjodhën :

 •  Aurela Toplana – VI-1
 • Arbesa Morina VI-2
 • Donjetë Morina VI-3
 • Albinë Gashi VII-1
 • Blerim Morina VII-2
 • Blerinë Morina  VII-2
 • Betim Krasniqi VIII-1
 •  Sidorel Musaj VIII-2
 • Edonë Malisheva IX-1
 • Eltinë Toplana IX-1
 •  Fatlindë Toplana IX-1
 •  Erion Seferaj IX-1
 •  Shpresa Morina IX-2
 • Lavdije Avdylaj IX-2
 • Fatjetë Musaj  IX-2

Të gjithë të përzgjedhurit u nderuan me nga një mirënjohje nga drejtoria e shkollës . Për kontributin e dhënë në përgaditjen e programit festiv i falenderojmë arsimatarët: Jahir Bashota , Maksut Gashi , Feriz Gashi si dhe nxënësën

Bleona Bacaliu

 

Dita e Mësuesit si dhe epopeja e UÇK